Gibs Masterclass

Trainingen

Gibs Masterclasses, pragmatische sales- en ondernemerstrainingen
laten mensen groeien

Weet u van uzelf wat uw sterke punten zijn en waar u wat meer moeite mee heeft? Durf het te benoemen en we werken er samen aan. Gibs Masterclasses, wij ontwikkelen uw sterke kanten en helpen u verder. U blijft wie u bent en speelt geen toneelspel, wij gaan uit van uw eigen kracht en werken aan dat waar winst te behalen is. Na een intensieve, interactieve, eendaagse training bent u als mens gegroeid. U gelooft terecht in uzelf en bent ‘ready for take off’.

Met beide benen op de grond bouwen aan je eigen ik, maar blijf vooral
dicht bij jezelf!

Gibs verzorgt Masterclasses zoals Hoe verkoop je waarachtig jezelf in business en ‘Wat is de snelste weg naar versimpeling van processen’. Het zijn slechts twee voorbeelden, want uiteindelijk is vrijwel iedere Masterclass puur maatwerk. Niets is standaard en uiteraard wordt de training flexibel aangepast aan uw behoefte. Dat kan ook eenvoudig, want we hebben geen overvol klaslokaal en kunnen zodoende met persoonlijke aandacht uiterst doelgericht werken. Een terugkerend onderdeel in het programma is de oefening in bewegingsleer, waarin je bewust wordt van de kracht van lichaamstaal waardoor je effectiever functioneert en samenwerkt met anderen.

Deelnemers kunnen na het volgen van de Masterclass deelnemen in de Gibs Alumni Groep. Dat betekent dat u na de training een voorkeurspositie geniet en voorrang krijgt bij de inzet van Gibs Consultancy in projecten.

Reacties zijn gesloten.


Gibs Masterclass

Praktijkervaring overstijgt boekenwijsheid